Kullanım Koşulları

  1. Adam Eksik, temelde halı saha maçınızda eksik oyuncu olduğunda bu eksiği kapatacak oyuncu bulmanızı hedefler.
  2. Sistemi kullanmaya başlamak için kayıt olmanız gerekir. Kayıt olmayan kişiler site içeriğini göremez ve kullanamazlar.
  3. Üye olduktan sonra giriş panelinden girin yapın. Giriş yaptıktan sonra mutlaka profil bilgilerinizi güncellemenizi tavsiye ederiz.
  4. Bu kısmı tamamladıktan sonra halı saha maçınıza oyuncu bulmak için Oyuncu Ara bölümünü kullanın.
  5. Kayıt olurken gerçek bilgilerinizi girmelisiniz. Eğer kayıt aşamasında gerçek bilgilerinizi girmediyseniz Profili Düzenle bölümünden bilgilerinizi güncelleyiniz.
  6. Site içerisinde argo, küfür içerikli paylaşım veya yorum yapmak yasaktır.
  7. Profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
  8. Maça çağıracağınız kişi maça gelmediyse yada kişi ile ilgili bir problem yaşadıysanız @admin kullanıcısına yaşadığınız sorunu mesaj ile bildiriniz.
  9. Maça çağırmak istediğiniz oyuncu ile mesajlaşarak maç detaylarını ve şartlarını konuşabilirsiniz.
  10. Sitenin nasıl çalıştığı ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen S.S.S sayfamızı inceleyin.
  11. Numaranız, bulunduğunuz şehir ve yaşınız gibi bilgilerin görünürlük seviyesini kayıt olurken veya kayıt olduktan sonra Profiliniz – Ayarlar – Profil Görünürlüğü kısmından düzenleyebilirsiniz.
  12. Sizlerden kayıt olurken istediğimiz 2 önemli bilgi vardır. Bunlar e-posta adresiniz ve gsm numaranızdır. E-posta adresiniz site bildirimlerini alabilmeniz için gsm numaranız ise diğer oyuncuların size ulaşabilmeleri adına önemlidir. Bu bilgiler bilerek 3. şahıslarla kesinlikle paylaşılmamaktadır. Ancak siteye olacak herhangi bir saldırıda ele geçirilmesi durumunda AdamEksik.com olarak hiç bir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu nedenle bu maddeyi kabul etmiyorsanız hesabınızı Profil – Ayarlar – Hesabı Sil kısmından kalıcı olarak silebilirsiniz.
  13. AdamEksik.com olarak sitedeki oyuncuların yaptığı paylaşımlardan ve katıldıkları maçlardaki davranışlarından sorumlu değiliz. Her paylaşım ve maçlarda yaşanabilecek herhangi bir problem, problemi yaratan veya paylaşımı yapan kişilerin sorumluluğundadır.
  14. AdamEksik.com yalnızca halı saha oyuncularının bir araya gelerek, halı saha maçına eksik oyuncu ihtiyacının giderilmesini sağlar. Bunun dışında kişilere karşı başka bir sorumluluğu yoktur.
  15. AdamEksik.com kayıtlı üyelerine yalnızca site ile ilgili mail veya sms gönderme hakkına sahiptir. Site dışında herhangi bir mail veya sms üyelere gönderilmez.
  16. Siteyi kullanan tüm üyeler bu kullanım koşullarını kabul etmiş sayılır.
  17. Diğer tüm sorular ve konular için @admin kullanıcısına ulaşabilir veya info@adameksik.com adresine mail iletebilirsiniz.
whatsapp-mac-grubu (1)